GJYRI HELÉN WERP

– Jeg forelsker meg ofte! I klær, smykker, kunst og interiør – alt som hever garderoben og hjemmet fra ”fint til fantastisk”!

Som mangeårig sjefredaktør i ledende mote-, interiør- og livsstilsmagasiner, har jeg alltid kunnet dyrke lidenskapen min gjennom presentasjon og formidling av trender til leserne. Det har vært en stor glede!

Med WerpVintageShop ønsker jeg å gi deg min personlige drømmemiks av vintage designerklær og tilbehør (mine egne og andres), nye smykkemerker du garantert ikke har hørt om, spesielt utvalgte funn fra mine reiser gjennom europeiske vintagemarkeder, ”må-ha-på-veggen” billedkunsten til søsteren min, Elisabeth Werp og ikke minst perfekte venninne- og vertinnegaver.

Med andre ord: En kombinasjon av nytt og gammelt, dyrt og billig – så klart, alltid med høy ”trendy-unik-og-vakker-garanti”!

Ingen vet hvor ofte det kommer nye ting inn i butikken, men som en av mine følgere på @werpvintage på Instagram vil du bli varslet, og dermed få mulighet til lynkjapt å skaffe deg produkter som er håndplukket av meg ut fra min personlige stil, smak og sans.

Håper du kommer til å forelske deg du også!